Nopţi înflăcărate

Nopţi înflăcărate
Autor: Jude Deveraux
Disponibilitate: In Stoc
Pret: 24 Lei 18 Lei
Cantitate:  

Nopţi înflăcărate

NOUTATE

                “O altă poveste de dragoste plină de suspans, pe care o citeşti cu o plăcere vinovată. Romanul te prinde şi te lasă cu zîmbetul pe buze.”  

                                                                                                                             Booklist

                Ce-ai zice daca ai afla că logodnicul tău nu este cine pretinde? Logodită cu fermecătorul şi seducătorul Greg Anders. Sara Shaw aşteaptă cu nerăbdare căsătoria. Data a fost fixată, florile comandate, chiar şi rochia de mireasă este gata. Dar, cu trei săptămîni înainte de nuntă, Greg primeşte un telefon şi pleacă fără nici o explicaţie.

                Două zile mai tîrziu, în Edilean apare un bărbat care pretinde că este fratele prietenei ei.  Motivul pentru care Mike Newland este aici, este mult mai abscons. El este un detectiv sub acoperire şi misiunea lui este de a se folosi de Sara pentru a pune mîna pe una dintre cele mai sinistre criminale, care este şi mama bărbatului cu care Sara urmează să se căsătorească. Dar Mike habar nu are ce surprize are pentru el misiunea aceasta.

                Vechi secrete din familiile lor ies la iveala şi în timp ce Mike şi Sara încep să se cunoască mai bine, el nu se poate împiedica să nu-I împărtăşească secrete despre el însuşi, de nimeni altcineva ştiute pînă atunci. Iar Sara îşi deschide inima în faţa lui, cu lucruri pe care nu ar fi putut niciodata să I le spună lui Greg. Lucrînd să dezlege două mistere, dragostea crescîndă dintre ei începe să îi vindece pe căi pe care nu şi le-ar fi imaginat niciodată.

Adauga impresie

Nume:


Comentariu:
Nota:
- Impresiile trebuie sa fie referitoare la acest articol.


Evaluare: Slab           Bun

Introdu codul de verificare in casuta urmatoare: