Ești prea frumoasă

Ești prea frumoasă
Autor: Julia Quinn
Disponibilitate: In Stoc
Pret: 24 Lei 18 Lei
Cantitate:  

Ești prea frumoasă

E nevoie de o tînără îndrăzneață ca să tenteze un păcătos... Frumoasa și bătăioasa Henrietta Barrett nu a ascultat niciodată de regulile societății. Ea administrează domeniul tutorelui său în vîrstă, preferă să se îmbrace în pantaloni, nu în rochii și răspunde la improbabilul nume de Henry. Cînd tutorele părăsește această lume, preaiubitul ei cămin ajunge pe mîinile unui văr îndepărtat.

...Și e nevoie de un păcătos ca s-o îmblînzească. William Dunford, cel mai dorit burlac din Londra, află cu uimire că a moștenit o proprietate, un titlu și o protejată, care vrea cu tot dinadinsul ca prima lui vizită la moșie să fie și ultima. Henry e hotărîtă să continue să administreze domeniul din Cornwall fără ajutorul chipeșului nou lord, dar Dunford e la fel de sigur că poate să schimbe lucrurile... începînd cu tînăra sa protejată.

Cînd Henry se transformă într-o lady, ea devine nu doar centrul afecțiunii întregului oraș, ci și o atracție irezistibilă pentru bărbatul care credea că el nu se va îndrăgosti niciodată.

Adauga impresie

Nume:


Comentariu:
Nota:
- Impresiile trebuie sa fie referitoare la acest articol.


Evaluare: Slab           Bun

Introdu codul de verificare in casuta urmatoare: