Prelucrarea datelor personale

 

Securitatea informatiilor personale conform Legii 677/2001

- Societatea noastra este operator inregistrat in registrul Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

- Datele dumneavoastra personale sunt folosite numai in scopul ducerii la bun sfarsit a activitatii economice. Datele personale vor fi tratate in conformitate cu legea mai sus mentionata. 

- Datele nu vor fi comunicate catre terte persoane.

- Datele pot fi comunicate catre terte persoane (Posta Romana, companii curierat, politie, etc.) doar pentru explicarea activitatilor noastre sau cu scopul indeplinirii actiunilor pentru care ne-ati dat informatiile. 

- In orice moment clientul poate avea acces la propriile date pentru a le actualiza, modifica sau a fi scos din baza de date, intrand in contul propriu pe site-ul www.miron.ro, sau prin e-mail la comenzi@miron.ro .

 

Securitatea adreselor de email
Furnizorul nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site. Furnizorul isi rezerva dreptul de a trimite ocazional informatii cu privire la oferte promotionale, pe adresa de e-mail a clientului. Clientul poate renunta oricand la primirea ofertelor promotionale MIRON.RO prin accesarea link-ului de dezabonare de pe site-ul www.miron.ro