Editura Miron
0
menu

Bărbații frumosi aduc necazuri

Linda Howard

Traducere Cornelia Cernetchi Data tipar 0000-00-00 Nr. pagini 308 Format 13 x 20 cm ISBN 978-606-8695-25-9
3500 lei

Un roman de acțiune, cu ritm alert, o poveste romantică în stilul inconfundabil al Lindei Howard.

Pentru Morgan Yancy, liderul unei echipe paramilitare de operațiuni speciale în cadrul CIA, slujba este întotdeauna pe primul loc. Totuși, cînd este surprins într-o ambuscadă și aproape că moare împușcat, superiorul lui se hotărăște să afle cine a pus la cale urmărirea și lichidarea membrilor echipei sale de elită - dar mai ales de ce.

Foarte mare este îngrijorarea că dușmanul lui necunoscut va lovi din nou, așa că Morgan este trimis într-un loc izolat, unde va trebui să rămînă vigilent și i se spune să-și protejeze anonimatul. Ajuns în casa femeii speciale, care-i oferă adăpost, se vede obligat să o apere, în timp ce o amenințare îl pîndește din umbră.

Aceasta se dovedește cea mai periculoasă misiune a lui de pînă acum, fiindcă este forțat să acționeze și să rămînă neobservat.

Angajată cu jumătate de normă ca șefă a poliției într-un orășel montan din Virginia de Vest, Isabeau Maran, poate spune că și-a făurit viața pe care o dorește. Are prieteni, un cîine și ceva bani economisiți la bancă. Într-o zi, Morgan Yancy apare la ușa ei. Bo nu are nevoie de un bărbat misterios în viața ei - mai ales unul seducător, secretos și aducător de necazuri, cum este Morgan.

Cu cît amîndoi opun rezistență atracției fierbinți pe care o simt unul față de celălalt, cu atît Morgan si Bo devin mai apropiați. Cu toate că ea știe că el ascunde ceva. Descoperirea adevărului o poate costa pe Bo mai mult decît este dispusă să plătească.

© 2023 - Miron Agenție Difuzare S.R.L. Reproducerea interzisă fără acord.