Editura Miron
0
menu

Livrare comenzi

Oferim transport în toată țara prin curier rapid prin intermediul firmei de curierat CARGUS.

Pentru a comanda produsele noastre este necesar să ne oferiţi toate informaţiile pentru întocmirea facturii fiscale conform cu legislația în vigoare.

Coletul îl primiți la adresa de livrare pe care ați furnizat-o în formularul de comandă și va fi înmânat personal destinatarului de către curier. Pe colet vor fi trecute datele dumneavoastră de contact, necesare în cazul în care curierul nu poate ajunge ușor la destinația menționată.

Este important să ne comunicați un număr de telefon la care curierul să vă poată contacta.
Livrarea se face numai pe teritoriul României la adresa specificată de dumneavoastră. Cheltuielile de expediţie sunt separate şi nu se regăsesc în preţul afişat în dreptul produselor de pe site-ul nostru. 

Comenzile sunt procesate şi livrate de luni până vineri, cu excepţia sărbătorilor legale. Comenzile primite după ora 12:00 vor fi procesate şi expediate în ziua următoare. Comenzile primite în ziua de vineri vor fi procesate luni, săptămâna următoare. Termenul de livrare începe odată cu primirea email-ului de confirmare a comenzii.  Editura Miron nu este responsabilă pentru întârzierile neprevăzute. Nu se fac livrări care Căsuţe Poştale sau Oficii Poştale. Vă rugăm să verificaţi, la livrare, conformitatea comenzii: integritatea pachetului, corespondenţa codului de livrare cu cel din comandă. Vă rugăm să semnalaţi orice lipsă a conformităţii în scris atât în documentaţia firmei de curierat, cât şi pe adresa comenzi@miron.ro. Dacă produsul primit este deteriorat, recomandăm returnarea lui în starea iniţială. Pierderea sau deteriorarea produselor comandate pe site-ul miron.ro trece în responsabilitatea dumneavoastră, odată cu semnarea documentelor de transport.
Produsele vândute pe miron.ro sunt listate în mai multe baze de date. Din acest motiv în eventualitatea unor erori în actualizarea bazei de date, unele produse care sunt listate ca fiind în stoc, pot fi de fapt cu stoc epuizat. În acest caz, clientul va fi contactat de îndată ce acest aspect a fost semnalat.

Pentru anularea comenzilor vă rugăm să ne contactați prin telefon la
0722 415 415 sau mail comenzi@miron.ro, nu mai tîrziu de 30 de minute de la finalizarea comenzii.

Costul de transport este de 18 lei, iar la comenzi mai mari de 199 lei, transportul este gratuit.

© 2023 - Miron Agenție Difuzare S.R.L. Reproducerea interzisă fără acord.