Editura Miron
0
menu

Politica de retur

În conformitate cu dispozițiile articolului 9, articolul 1 din O.U.G. 34/2014 aveți dreptul de a returna comanda în termen de 14 zile, calculat de la data primirii coletului.
Menționăm că, pentru a beneficia de dreptul de returnare, este necesar ca produsele primite să nu fi fost deteriorate după livrare.
În cazul de retur, conform articolului 14 din O.U.G. 34/2014 veți suporta doar costurile directe legate de expediția produselor.

Dacă te-ai hotărât să returnezi o carte sau întreaga comandă achiziționată online, va trebui să ne trimiți un email pe adresa comenzi@miron.ro, iar noi îți vom trimite adresa la care vei face returul.
Înainte de a returna cartea (sau cărțile), trebuie să te asiguri că:

  • Nu prezintă deteriorări de niciun fel
  • Nu sunt înlocuite cu alte cărți
  • Nu au fost citite
  • Coletul să fie ambalat corespunzător pentru transport

Ce ai de făcut , că să îți poți primi banii înapoi:

Ne trimiți un email de înștiințare pe comenzi@miron.ro în care menționezi numărul de comandă, numele tău, datele de contact și numărul contului către care vrei să fie returnată contravaloarea cărților.
Alegi ce curier vrei să expedieze coletul tău (transportul va fi achitat de tine).
Coletele trimise prin posta nu sunt acceptate.

Rambursarea se va face în momentul primirii cărtilor returnate pentru a ne asigura de integritatea lor. De asemenea, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului în situația unor abuzuri (returnări repetate).
Costul returului va fi suportat de catre Editura Miron daca produsul nu corespunde descrierii de pe site, prezinta defecte sau deteriorari rezultate în urma transportului; ATENTIE! Cărțile din secțiunea ANTICARIAT nu se aliniază acestei reguli.
Costul returului va fi suportat de către cumpărator, daca motivele returului nu sunt imputabile Editurii Miron; Taxa de transport inițiala (daca a fost perceputa), va fi rambursata dacă motivele returului sunt imputabile Editurii Miron.

© 2023 - Miron Agenție Difuzare S.R.L. Reproducerea interzisă fără acord.