Editura Miron
0
menu

Diavolul deghizat

Lisa Kleypas

Traducere Cornelia Cernețchi Data tipar 2023-12-11 Nr. pagini 320 Format 13 x 20 cm ISBN 978-606-8695-31-0
3500 lei

O poveste de dragoste uluitor de romantică și de senzuală.

Din clipa când Keir MacRae, un scoțian dur și aspru, proprietar al unei distilerii, sosește la Londra, el are doar două scopuri. Primul: să nu se îndrăgostească de strălucitoarea lady Merritt Sterling. Al doilea: să facă tot posibilul pentru a nu fi ucis.

Lady Merritt Sterling, o văduvă tânără cu o voință de fier, conduce compania de transport maritim a răposatului ei soț. Până în prezent s-a dovedit o persoană rațională, dar îl cunoaște pe Keir și imediat planurile ei inteligente se spulberă ca un fum. Cei doi sunt extrem de diferiți, însă atracția pe care o resimt unul pentru celălalt este puternică, sălbatică și irezistibilă.

Keir nu știe motivul pentru care cineva vrea să-l vadă mort, până ce destinul îi dezvăluie legătura lui secretă cu una dintre cele mai puternice familii din Anglia. Lumea lui este complet tulburată și singura persoană în care are încredere este Merritt. Cum pericolul este foarte aproape, ea va face tot ce-i stă în putere să-l salveze pe bărbatul iubit... chiar dacă știe că el ar putea fi un diavol deghizat.

 

© 2023 - Miron Agenție Difuzare S.R.L. Reproducerea interzisă fără acord.