Editura Miron
0
menu

Dragostea învinge obstacole

Linda Howard

Traducere Cornelia Cernețchi Data tipar 0000-00-00 Nr. pagini 258 Format 13 x 20 cm ISBN 978-606-8695-26-1
3300 lei

Jina Modell lucrează în departamentul Comunicații al unei organizații paramilitare și îi place foarte mult ce face. Îi convine remunerația, cum îi convine și detașarea pe care o impune meseria, iar în Washington DC este foarte apreciată. Cel mai mult îi place să le "tragă șuturi în fund" teroriștilor, fără să fie nevoită să iasă din camera de control cu climatizare electronizată.
Cînd Jina va dovedi că are aptitudini pentru acțiune și orientare în spațiu, ea va fi detașată să lucreze ca operator dronă, pe teren, alături de o echipă de Operațiuni Secrete: o unitate paramilitară de elită. Singura ei problemă era că nu are calități atletice deosebite. Întrucît nu avea pregătirea fizică pentru munca de teren, a trebuit să învețe să alerge și să înoate pe distanțe mari, să sară din avion cu parașuta, să tragă cu arma...sau să rămînă fără loc de muncă.

Coordonatorul echipei este Levi, cu nume de cod Asul. El nu are prea multă încredere în Jina, pe care a poreclit-o Iubita, imediat ce i-a auzit vocea ușor răgușită și sexi, dar o urmărește cum face față instruirii riguroase. Ultimul lucru de care avea el nevoie acum era tocilara asta, care îi va ține pe loc, împiedicîndu-i să deruleze o operațiune periculoasă.
Totuși, în următoarele luni este foarte surprins cînd vede cum Iubita înflorește în noul mediu de activitate și dă dovadă de atîta curaj, încît cîștigă admirația tuturor colegilor ei duri, rodați în bătălii.
Și mai surprinzător este faptul că liderul echipei, de altfel un bărbat foarte disciplinat, nu se gîndește la altceva decît la cum să-i sărute gura păcătoasă... întrucît între cei doi există o chimie efervescentă.
În tot acest timp o influentă membră a Congresului depune eforturi susținute ca să distrugă echipele de Operațiuni, astfel că se pregătește o capcană și echipa lui Levi este surprinsă într-o ambuscadă în Siria. În timp ce toți membrii activi sînt trimiși în misiune, Jina rămîne la bază, ca să controleze drona de supraveghere, iar pe nepregătite, baza este atacată cu explozive.
Camarazii ei de luptă o cred moartă pe Jina, însă ea scapă în deșert, unde va supraviețui în condiții foarte severe și va încerca să nu fie descoperită de dușmani, reușind chiar să ajungă din urmă echipa, înainte ca aceasta să fie scoasă din țară.

Niciodată Levi nu a lăsat în urma sa un soldat, cu atît mai puțin pe această femeie curajoasă, de care s-a îndrăgostit. El o va aduce înapoi pe femeia lăsată în urmă, vie sau moartă.

 

© 2023 - Miron Agenție Difuzare S.R.L. Reproducerea interzisă fără acord.