Editura Miron
0
menu

Invincibila vară

Mariah Stewart

Traducere Cornelia Cernețchi Data tipar 2024-03-21 Nr. pagini 336 Format 13 x 20 cm ISBN 978-606-8695-32-7
3500 lei

Maggie Flynn nu mai fusese în Wyndham Beach de foarte multă vreme. Fiind văduvă de puțin timp, ea revine în orașul natal din Massachusets, la reuniunea organizată cu ocazia împlinirii a patruzeci de ani de la absolvirea liceului. Prietenele ei de-o viață, Liddy și Emma, de abia o așteptau să mai depene amintiri. Reîntâlnirea cu Brett Crawford îi stârni însă emoții noi.
În trecut, cei doi au format cuplul de aur al orașului, și păreau să fie născuți unul pentru celălalt. Împărtășeau aceleași visuri atunci, dar, în final, un secret tulburător avea să-i despartă.

Dar Maggie revine și își răscumpără casa părintească, apoi se stabilește în Wyndham Beach, iar asta îi va da ocazia să reînceapă viața împreună cu cele două fiice ale ei, chiar dacă asta înseamnă și să dea piept cu sentimentele reaprinse pentru prima ei iubire - totodată, se va reconecta cu trecutul în moduri pe care nu și le-a imaginat vreodată că ar fi posibile. Având familia și prietenii în jurul ei, Maggie va putea de acum să înfrunte momentele de răscruce din viața ei, deschizându-și inima pentru viitor.
Cât despre visul acela împărtășit și pierdut cu mulți ani în urmă... Dacă Maggie se poate ierta pe sine, poate că acela va deveni realitate. Cine știe?!...

 

© 2023 - Miron Agenție Difuzare S.R.L. Reproducerea interzisă fără acord.